Spirit & Sports

sport kinderyoga bootcamp spirit and sports

Spirit & Sports voor balans tussen lichaam en geest, body en mind. 'Spirit' = geestkracht, levenskracht, pit en vuur. De mens wordt in de holistische zienswijze gezien als een geheel van verschillende niveaus: lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Balans vinden op deze verschillende niveaus door middel van Sport en beweging. 

De vlinder: het symbool voor het proces van transformatie. De boodschap van de vlinder is 'Dans door het leven met vrolijkheid en plezier, want het leven is er om van te genieten.' De vlinder herinnert ons eraan het leven niet al te serieus te nemen. Ze wekken een gevoel van lichtheid en vreugde op en brengen ons ertoe te bewegen, want als je beweegt, dans je al. De vlinder leert ons hoe we ons leven bewust kunnen veranderen, nieuwe voorwaarden kunnen creëren en wensen kunnen verwezenlijken. Spirit & Sports wil je graag hierbij helpen.

Voor Wie

Personal training Amsterdam

Voor wie? Spirit & Sports verzorgt verschillende lessen/trainingen voor volwassenen, tieners en kinderen.

Waarom een les/training bij Spirit & Sports volgen?

Reviews

Het afgelopen jaar heb ik met heel veel plezier bij Sandra gesport. Bootcamp is voor mij de perfecte combinatie van krachttraining en conditie. Veel leuke afwisselende oefeningen met een goed resultaat! Echt een aanrader!

Marlot

De Trainer

PARTNERS

RAI AMSTERDAM