Spirit & Sports

Spirit & Sports voor balans tussen lichaam en geest, body en mind. 'Spirit' = geestkracht, levenskracht, pit en vuur. De mens wordt in de holistische zienswijze gezien als een geheel van verschillende niveaus: lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Balans vinden op deze verschillende niveaus door middel van Sport en beweging. 

sport kinderyoga bootcamp spirit and sports
Spirit & Sports

De vlinder: het symbool voor het proces van transformatie. De boodschap van de vlinder is 'Dans door het leven met vrolijkheid en plezier, want het leven is er om van te genieten.' De vlinder herinnert ons eraan het leven niet al te serieus te nemen. Ze wekken een gevoel van lichtheid en vreugde op en brengen ons ertoe te bewegen, want als je beweegt, dans je al. De vlinder leert ons hoe we ons leven bewust kunnen veranderen, nieuwe voorwaarden kunnen creëren en wensen kunnen verwezenlijken. Spirit & Sports wil je graag hierbij helpen.

Voor Wie

Personal training Amsterdam
Trainingen

Voor wie? Spirit & Sports verzorgt verschillende lessen/trainingen voor volwassenen, tieners en kinderen.

Waarom een les/training bij Spirit & Sports volgen?:

 

- Je fitter voelen, energielevel verhogen.

- Plezier beleven.

- Minder stress ervaren.

- Spierkracht opbouwen.

- Afvallen, strakker in je vel zitten.

- Beginnende burn-out bestrijden.

- Depressieve gevoelens verminderen.

- Verbeteren ademhaling.

- Flexibiliteit & soepelheid vergroten.

- Zekerheid en innerlijke kracht vergroten.

- Minder 'in het hoofd' zitten.

- Sociale contacten opdoen.

- Bewustwording van het lichaam vergroten.

- Gezondheid/immuunsysteem verbeteren.

- Verbeteren slaap en verminderen angsten.

De Trainer

PARTNERS

RAI AMSTERDAM
gympass
Aangesloten bij Bewust Netwerk

Reviews

Bedrijfs bootcamp amsterdam

Merel. Marketing Communicatie Manager,

'Na jaren zoeken naar een combinatie van een drukke baan, single mom en sporten, heb ik het eindelijk gevonden; een Personal Trainer en wel bij Sandra van Spirit & Sports. Als single mom kan ik maar om de week sporten, omdat mijn dochter nog te jong is om alleen thuis te laten. Sinds ik begonnen ben bij Spirit & Sports kan ik eindelijk wat consistentie inbouwen, gezien afzeggen in deze vorm een zeer hoge drempel is. En het is niet moeilijk om gemotiveerd te blijven, want binnen een kort tijdsbestek voel ik mij al een stuk fitter en zit ik veel beter in mijn vel. De afwisseling binnen de lessen, het gebruik van attributen en de positieve vibe van Sandra, zorgen ervoor dat ik zowaar uitkijk naar een zware les. Want 1 ding is wel zeker, het is soms wel behoorlijk afzien. Maar zonder een uitdaging kom je niet heel ver. Dus houd je van een uitdaging en ben je op zoek naar een goede sport/work/life balance…dan is Spirit & Sports zeker een aanrader.'

 

Personal Training

 Sanne, AMSTERDAM (HR DIRECTOR);

'Sinds enkele maanden train ik 2x in de week met Spirit & Sports. In mijn drukke bestaan lukte het zelf steeds niet om de weg naar de sportschool te vinden. Door de persoonlijke benadering, de afwisseling, het plezier en de uitdaging in de trainingen van Sandra,  zorgen ervoor dat ik steeds een stap meer geef en me weer lekker in mijn lijf voel. Ik heb meer energie en krijg de spreekwoordelijke 'schop onder mijn kont' die ik nodig heb. Ik raad Spirit & Sports aan iedereen aan, die op een leuke manier met plezier wil sporten in de buitenlucht!'

Personal Training Amsterdam

John. (Sales Director),

De trainingen van Sandra zijn professioneel en afwisselend, geen training is hetzelfde/ Daarbij geeft ze veel aandacht aan houding en techniek, waardoor  blessures voorkomen worden. Door de persoonlijke aandacht zijn de trainingen uitdagend en met haar enthousiasme zorgt ze ervoor dat je de oefeningen goed blijft uitvoeren. Wil je werken aan je conditie en weer fit worden, is Sandra zeker een aanrader als Personal Trainer!

Personal Training Amsterdam

Hester , Goede personal training op jouw eigen niveau. Sandra past haar training aan op jouw persoonlijke niveau en doelen (cardio, gewicht, omvang, gezondheid, mindfulness etc.), zonder de intensiviteit aan te passen. Zeer kundig en heeft verstand van zaken, zoals ademhaling en hoe je oefeningen het best kunt doen om het maximale effect te bereiken. 

Het afgelopen jaar heb ik met heel veel plezier bij Sandra gesport. Bootcamp is voor mij de perfecte combinatie van krachttraining en conditie. Veel leuke afwisselende oefeningen met een goed resultaat! Echt een aanrader!

Marlot