PERSONAL TRAINING

Plan je eerste INTAKE. Vrijblijvend, om te kijken of ik je kan helpen; wie ben je, wat wil je,  waar wil je heen, wensen, doelen, wanneer kan je trainen. Zo kan ik een plan voor je maken! 20 min. telefonisch, maak hiernaast een afspraak! >>>>>>>>


Personal Training op maat in Amsterdam e.o. Maar ook ONLINE geef ik 1-op-1 sessies! 

> Je sterker en fitter voelen?

> Afvallen?

> Conditie opbouwen?

> Ontladen en ontspannen?

> Beginnende Burn-out bestrijden?

> Depressieve gevoelens verminderen?

> Energielevel verhogen?

> Flexibiliteit en Soepelheid vergroten?

> Zekerheid en innerlijke kracht vergroten?

> Minder 'in het hoofd' zitten?

> Gezondheid/Immuunsysteem verbeteren?

> Verbeteren slaap en verminderen angsten?

 

Bij Spirit and Sports krijg je persoonlijke aandacht en een training op het moment dat het jou uitkomt. Heb je een overvolle agenda, een stok achter de deur nodig? Dan zit je goed bij Spirit & Sports! Als motivator met erg veel plezier in mijn vak zal ik je begeleiden, een goede techniek aanleren en advies geven voor een fitter lichaam. Training, voeding en ontspanning zijn belangrijke factoren om je goed te voelen.

De trainingen zijn ONLINE via ZOOM of buiten en sowieso gevarieerd.

We maken gebruik van de omgevingsfactoren, maar er wordt ook gewerkt met verschillende items, zoals bijvoorbeeld gewichtjes, tubes, springtouw, een TRX en kickbokspads.

Afwisselende trainingsvormen, zoals diverse loop- en coördinatietrainingen, boksen en yoga maken de trainingen leuk en gevarieerd. Samen kijken we naar je wensen en gaan we werken aan je doelstelling. Ik kijk er naar uit jou te mogen helpen en ervoor te zorgen dat je je fitter voelt en meer in balans bent.

 

Online of offline. Lekker buiten of online, wat super handig is omdat je de deur niet uit hoeft en het zeer effectief is. Ook kunnen er onderlinge afspraken gemaakt worden over bijv. online trainen met af en toe, bijv. 1 x per maand een 'live' training. 

BINNEN 4 WEKEN FIT

 

Wil jij afvallen, meer energie, een strakkere buik en lekkerder in je vel zitten? Met dit fitplan van Personal Trainer Sandra behaal jij jouw doel. Het bestaat uit een voedingsplan met een schema voor vier weken, inclusief detox en recepten voor ontbijt, lunch en diner. Ook vind je in het fitplan tips, dagelijkse oefeningen en handige boodschappenlijstjes.

Scan de QR-code hiernaast en begin direct met het 4-weekse fitplan. Als bonus ontvang je nu het online buikspierprogramma erbij. Je kan het plan indien gewenst herhalen, dankzij de onbeperkte toegang.

Begin nu, val een paar kilo af en voel je fitter en strakker! 


Lekker met z’n tweeën sporten onder begeleiding. Dit kan bijvoorbeeld met je partner, met een vriend of vriendin of met een collega. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en daarnaast kan je elkaar natuurlijk motiveren en uitdagen!

PAKKET 1 x PER WEEK                              3 mnd (12 lessen)                          DUO-TRAINING

Prijs per les € 75,- (37,50 pp)

Geldigheid (14 weken)

PAKKET 2 x PER WEEK                              3 mnd (24 LESSEN)                          DUO-TRAINING

Prijs per les € 70- (€ 35,- pp).

Geldigheid (15 weken)