TESTIMONIALS

Het afgelopen jaar heb ik met heel veel plezier bij Sandra gesport. Bootcamp is voor mij de perfecte combinatie van krachttraining en conditie. Veel leuke afwisselende oefeningen met een goed resultaat! Echt een aanrader!

Marlot

Hester, Goede personal training op jouw eigen niveau. Sandra past haar training aan op jouw persoonlijke niveau en doelen (cardio, gewicht, omvang, gezondheid, mindfulness etc.), zonder de intensiviteit aan te passen. Zeer kundig en heeft verstand van zaken, zoals ademhaling en hoe je oefeningen het best kunt doen om het maximale effect te bereiken. 

Personal Training Amsterdam

John. (Sales Director),

De trainingen van Sandra zijn professioneel en afwisselend, geen training is hetzelfde. Daarbij geeft ze veel aandacht aan houding en techniek, waardoor  blessures voorkomen worden. Door de persoonlijke aandacht zijn de trainingen uitdagend en met haar enthousiasme zorgt ze ervoor dat je de oefeningen goed blijft uitvoeren. Wil je werken aan je conditie en weer fit worden, is Sandra zeker een aanrader als Personal Trainer!

Personal Training

Sanne, AMSTERDAM (HR DIRECTOR);

'Sinds enkele maanden train ik 2x in de week met Spirit & Sports. In mijn drukke bestaan lukte het zelf steeds niet om de weg naar de sportschool te vinden. Door de persoonlijke benadering, de afwisseling, het plezier en de uitdaging in de trainingen van Sandra,  zorgen ervoor dat ik steeds een stap meer geef en me weer lekker in mijn lijf voel. Ik heb meer energie en krijg de spreekwoordelijke 'schop onder mijn kont' die ik nodig heb. Ik raad Spirit & Sports aan iedereen aan, die op een leuke manier met plezier wil sporten in de buitenlucht!'

Bedrijfs bootcamp amsterdam

Merel. Marketing Communicatie Manager,

'Na jaren zoeken naar een combinatie van een drukke baan, single mom en sporten, heb ik het eindelijk gevonden; een Personal Trainer en wel bij Sandra van Spirit & Sports. Als single mom kan ik maar om de week sporten, omdat mijn dochter nog te jong is om alleen thuis te laten. Sinds ik begonnen ben bij Spirit & Sports kan ik eindelijk wat consistentie inbouwen, gezien afzeggen in deze vorm een zeer hoge drempel is. En het is niet moeilijk om gemotiveerd te blijven, want binnen een kort tijdsbestek voel ik mij al een stuk fitter en zit ik veel beter in mijn vel. De afwisseling binnen de lessen, het gebruik van attributen en de positieve vibe van Sandra, zorgen ervoor dat ik zowaar uitkijk naar een zware les. Want 1 ding is wel zeker, het is soms wel behoorlijk afzien. Maar zonder een uitdaging kom je niet heel ver. Dus houd je van een uitdaging en ben je op zoek naar een goede sport/work/life balance…dan is Spirit & Sports zeker een aanrader.'

Personal Training Amsterdam

M & A: We hebben Duo Training bij Sandra gedaan en de lessen zijn super leuk en uitdagend. Ze let goed op en maakt et afwisselend. We zijn superfit de zomer door gekomen!

Gerrit: Ik heb een aantal behandelingen met Frequentietherapie gedaan op afstand. Ookal snap ik nog steeds niet helemaal hoe dit werkt of kan, opvallend was dat ik al jaren last heb van winterkloven op mijn handen en die waren gewoon dicht, mijn huid was zachter. 

B: nieuwsgierig als ik ben, wilde ik het wel ondergaan de Frequentietherapie. Ik ben live geweest in de praktijk en kreeg de behandeling middels elektroden en polsbandjes. Ik heb vaak last van een koortslip, en we hebben dan ook het programma Wondsysteem, Lokale Wondsysteem en Huid gedraaid. De volgende dag was tot mijn verbazing de huid al veel minder rood en ontstoken. De genezing werd heel erg versneld. 

I.: ik kwam bij Sandra voor Frequentietherapie, heb veel pijn aan mijn gewrichten. Ik heb zowel behandelingen op afstand als live in de praktijk gehad. Elke behandeling was ik meteen ontspannen en voelde de energie letterlijk door mijn lijf stromen, ik vond het vrij heftig, maar ook heel fijn. De pijn is niet in 1 keer weg, dat kan ook niet, maar misschien koop ik zelf wel het apparaat zodat ik het iedere dag thuis kan doen. 

Nathalie: Reikibehandeling. De aanleiding was tijd voor mezelf, even ontspannen. Eigenlijk had ik er niets van verwacht, aangezien ik er misschien sceptisch tegenover stond. Ik schrok bijna van de energie toen Sandra begon met de behandeling. Ik heb golven van energie ervaren door mijn hele lichaam. Warmte op plekken waar aanraking is en dat bleef aanhouden daarna. Na de behandeling was ik moe en rillerig. Ik zou het zeker aanraden. De volgende dag voelde ik me energiek en dat is fijn. Ik vond het een bijzonder ervaring en ben benieuwd wat het me gaat brengen de aankomende dagen.

Marion: Ik heb een aantal Reikibehandelingen gehad bij Sandra. Elke keer waren ze anders, maar zeer bijzondere ervaringen. Zo voelde ik heel veel tintelingen en enorme warme handen van haar. Ook als ze al ergens anders al bezig was, voelde ik het op de vorige plek nog steeds. Veel beelden en kleuren heb ik gezien. Kleuren kunnen te maken hebben met chakra's die aangevuld worden met energie heeft Sandra mij uitgelegd. 

L. Heerlijk vond ik de Reikibehandeling, echt een moment voor jezelf om te ontspannen. Minder in je hoofd te zitten en even bewust je lijf te voelen! Ook tijdens het nagesprek bleek dat ik op dezelfde plekken hitte had gevoeld als Sandra en ook op bepaalde plekken een soort hoofdpijn dat Sandra dan ook kort voelt. Dit zijn allemaal detox verschijnselen. 

D. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in Reiki. Op de dag zelf wilde ik eigenlijk afbellen voor de Reikibehandeling, aangezien ik superveel stress had op mijn werk. Ik ben blij dat ik toch gegaan ben, want wat voelde ik me ontspannen erna. Ik moest wel even wennen en me totaal overgeven, maar na een minuut of 20 kon ik genieten van de rust en de ontspannenheid. Zeker aan te raden!

S: Sandra stelt je op je gemak en laat je heerlijk relaxen op Reikimuziek, terwijl ze met je bezig is. Het mooie is dat jezelf niets hoeft te doen, heerlijk! Even een moment niets doen. De nacht na de behandeling sliep ik zeer goed en ik was wel wat vermoeider de twee dagen erna. Veel water drinken om de afvalstoffen af te voeren was het advies van Sandra. Daarna kreeg ik er extra energie voor terug.