FREQUENTIE THERAPIE

Frequentietherapie

Toen ik over Frequentietherapie hoorde, was ik direct nieuwsgierig. Alles is energie en ik werk met energie ook door middel van bijvoorbeeld Reiki. Dit gaat nog een stapje verder. Zoals Albert Einstein zie: THE FUTURE MEDICINE WILL BE THE MEDICINE OF FREQUENCIES. Het feit dat er iets is dat mensen zo eenvoudig kan ondersteunen om, onafhankelijk van iemand anders, in het dagelijks leven hun eigen welzijn te bevorderen, leek me zeer interessant. En het idee dat dit op alle niveaus (geestelijk, emotioneel, mentaal, energetisch) doorwerkt al helemaal! Het werkt zowel met elektrodes (zoals bioresonantie therapie) als draadloos en dus ook online, via het kwantumveld. 

 

Er zijn verschillende programma’s voor:

- Ontspanning en stressreductie;

- Pijnbehandeling;

- Fysieke gezondheid;

- Mentale en emotionele balans;

- Fitness;

- Beauty;

- Ondersteuning van je huid, littekens;

- Bio-energetische balans;

- In balans brengen van de chakra’s en meridianen;

- Beter slapen;

- Ondersteunen in het leren en concentreren;

- Beschermingsprogramma’s.

 

Ik kan een analyse en korte behandeling op afstand aanbieden. Ik heb zelf ervaren hoe het is en wat de effecten van één korte behandeling kunnen zijn. De ontvanger ontspant, liggend op de bank/massagetafel met een muziekje op en ontvangt de behandeling bewust. 

 

HOE WERKT FREQUENTIETHERAPIE

Alles is energie en alles trilt op een bepaalde frequentie, zo ook de biljoenen cellen in het menselijk lichaam. Die frequenties kunnen veranderen onder invloed van bijvoorbeeld stress, emoties, luchtvervuiling, ongezonde voeding, fysieke of mentale overbelasting. Dat heeft invloed op je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Dit apparaat kan je de frequenties sturen (op afstand of via elektrodes in bijv. polsbandjes), die het zelfhelend vermogen van je lichaam ondersteunen, zodat er weer meer balans ontstaat.

 

HOE WERKT ZO’N BEHANDELING ONLINE/OP AFSTAND?

Met de Healy Professional (de editie die ik heb aangeschaft) kan ik analyseren aan welke frequenties jouw lichaam behoefte heeft. Dit kan op online/op afstand, door jouw gegevens in te voeren, zodat de kwantumsensor via het kwantumveld op jou kan afstemmen. Dit kan uiteraard ook live in de praktijk. Uit de analyse komen de vijf programmagroepen en per groep de vijf programma’s waar je op dat moment het meeste baat bij hebt. Die programma’s kunnen vervolgens worden aangezet voor een behandeling op afstand of live in de praktijk.

 

Het voordeel van de analyse is dat er verrassende programma’s uit kunnen komen. Misschien heb je regelmatig migraine en verwacht je dat het programma Migraine in de analyse naar voren zal komen. Maar het kan zijn dat er in plaats daarvan een programma uit komt, dat werkt aan de oorsprong van die migraine, zoals het Chakra programma, Meridianen programma, of Mentale Balans. En soms komen er programma’s uit die verrassend zijn omdat je energieveld aangeeft behoefte te hebben aan die frequenties, terwijl je geen bewuste klachten hebt op dat vlak.

 

Tijdens de behandeling worden er frequenties uit alle programma’s uit jouw analyse naar je toe gestuurd, door het kwamtumveld. Deze frequenties zijn afgestemd op jouw behoeften en zullen nooit méér of sterker zijn dan wat je lichaam nodig heeft. Je hoeft hier in het moment zelf helemaal niets van te merken.

 

Na de behandeling is het belangrijk dat je extra water drinkt, om eventuele ontgiftingsverschijnselen te verminderen. Het kan zijn dat je wat hoofdpijn krijgt, of wat vermoeider bent bijvoorbeeld. Neem rust als je voelt dat je dat nodig hebt. Soms worden klachten eerst wat erger, voordat ze afnemen. Je ontvangt van mij de analyse en ik bel je na de behandeling om je de analyse en behandeling toe te lichten. Een dag of drie à vijf na de behandeling heb ik graag weer even contact met je, om te horen wat je hebt ervaren. Als je in de tussentijd vragen hebt of ergens tegenaan loopt, neem dan gerust contact met me op!

 

MAAR IK HEB HELEMAAL GEEN KLACHTEN, WAT HEB IK DAN AAN EEN ANALYSE EN BEHANDELING?

Het apparaat is een wellness device. In een wereld met stress, veel prikkels, luchtvervuiling etc. raken we allemaal wel enigszins uit balans. De frequenties kunnen je helpen met het in balans komen blijven van je lichaam en geest en het verbeteren van jouw levenskwaliteit. Het ondersteunt het zelfhelend vermogen van je lichaam.

 

Ik had zelf geen klachten toen ik er 1 aanschafte, dacht ik, toch kreeg ik detox verschijnselen (hoofdpijn, terwijl ik nooit hoofdpijn heb, dus alleen maar goed dat mijn lichaam toch detox verschijnselen gaf; dit kan ook bijv. gaan om electrosmog, of andere energetische prikkels). Ook had ik een wond op mijn knie en deze genas ineens veel sneller door het local wound programma. Ik heb zelf vrij dun haar, er zit ook een haar programma op, dus ik ben benieuwd!:) Het viel mij op dat vastzittende emoties loskwamen, waardoor ik nu in het dagelijks leven nog meer rust, ontspanning, helderheid en energie ervaar. Het Fitness programma gebruik ik ook veel, bijv. de programma's uithoudingsvermogen, spieren en herstel. Ook opvallend is dat ik na twee weken gebruik van verschillende programma's zoals Gold Cycle en sleep, geen enkele keer meer heb gesnoozed. Sterker nog ik word nu altijd voor de wekker uitgerust wakker! Nog veel meer dan ik al met een gezonde leefstijl, sporten, yoga en meditatie bereik. 

 

Ik laat je graag ervaren wat frequentietherapie voor jou kan betekenen. Is er een dieper liggende oorzaak dan moet je er wel rekening mee houden dat je meerdere behandelingen nodig hebt, maar frequentietherapie kan ook heel preventief werken. 

 

IS EEN BEHANDELING WEL VEILIG?

Het is een kwaliteitsproduct dat is ontwikkeld en wordt geproduceerd in Duitsland. Overbodig te zeggen dat het apparaat voldoet aan, of zelfs beter is dan alle vereiste kwaliteits- en veiligheidsregelgeving. Het is een Klasse IIa medisch apparaat en voldoet aan alle vereiste tests en inspecties. 

 

WAT IS ER ALLEMAAL MOGELIJK?

Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen en wat er allemaal mogelijk is? Lees dan eens in de groepen op FACEBOOK Healy Ervaringen NL/BE en Healy Global Experiences. Die groepen staan vol met bijzondere verhalen van mensen die de Healy gebruiken. Je kan de zoekfunctie gebruiken om te zoeken op bepaalde onderwerpen.

 

Het is een medisch goedgekeurd product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde, omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond. Dat wil niet zeggen dat er niet veel meer mogelijk is, maar zolang het niet wetenschappelijk is aangetoond, mogen we er geen uitspraken over doen. Vandaar dat het zo waardevol is om te lezen en horen over ervaringen van anderen, en zelf te gaan ervaren.

 

MEER WETEN?

 

Heb je nog vragen?  Kijk hieronder bij  veel gestelde vragen. Is je vraag niet beantwoord, dan kun je een whatsapp bericht sturen op + 31 6 55 69 66 75 of mailen naar info@spiritandsports.com.

Wat zijn de kosten?

  • Consult: Analyse & behandeling 60 min € 95,-  incl. btw (live in de praktijk of online/op afstand & nagesprek)
  • Consult: Analyse & behandeling 90 min € 140,- incl. btw (live in de praktijk of online/op afstand & nagesprek)