Spirit & Sports

Sandra Van Donkersgoed

 

Email: info@spiritandsports.com

Telephone: 0031 (0)6-55696675

 Amsterdam

 

 

Contact Spirit and Sports Yoga Bootcamp Amsterdam

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Privacyverklaring  Spirit & Sports

 

In deze privacyverklaring vind je onze gegevens, lees je wat persoonsgegevens zijn, wat onder verwerking van persoonsgegevens wordt verstaan, voor welke doeleinden wij je persoonsgegevens verwerken, wat je rechten zijn, wat we doen om ervoor te zorgen dat je persoonsgegevens veilig worden verwerkt en hoe lang je persoonsgegevens bewaard worden. Deze privacyverklaring is van toepassing als je de website (https://www.spiritandsports.com) bezoekt, een formulier invult, een bestelling plaatst of een overeenkomst sluit.

 

Gegevens

 

Spirit & Sports is ingeschreven bij de KVK als: handelsnaam Spirit & Sports.

 

Sassenheimstraat 62-II

 

1059 BK Amsterdam

 

Telefoonnummer: 06-55696675

 

KvK-nummer: 55394736

 

https://www.spiritandsports.com

 

info@spiritandsports.com

 

Persoonsgegevens

 

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over jou en waarmee je rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent.

 

Verwerking persoonsgegevens

 

Onder verwerking van persoonsgegevens verstaan we: het verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, bijwerken, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken door middel van doorzending, verspreiding of enige andere vorm van terbeschikkingstelling, samenbrengen, met elkaar in verband brengen, alsmede het afschermen, uitwissen of vernietigen van je persoonsgegevens.

 

Doeleinden

 

Je persoonsgegevens verwerken we voor de volgende doeleinden: zodat wij contact met je kunnen opnemen, voor de bestelprocedure, voor het opstellen van offertes en overeenkomsten, zodat wij je op de hoogte kunnen stellen van wijzigingen van onze diensten of producten, zodat wij onze producten of diensten bij je af kunnen leveren, om nieuwsbrieven te versturen als je daar toestemming voor gegeven hebt, voor algemene of gerichte aanbiedingen, voor je account op onze website en om reviews te plaatsen. Wij verwerken alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor deze doeleinden.

 

Je persoonsgegevens verwerken we daarnaast om wettelijke verplichtingen na te komen, onze dienstverlening te verbeteren, klachten in behandeling te nemen en fraude te voorkomen. We verkopen je persoonsgegevens nooit door aan derden. Wij stellen wel profielen van je op en nemen wel geautomatiseerde beslissingen die aanzienlijke gevolgen voor je kunnen hebben. Om zorg te dragen voor je persoonsgegevens sluiten wij met bedrijven een verwerkersovereenkomst indien die bedrijven je gegevens verwerken in onze opdracht.

 

Zijn je persoonsgegevens onjuist, onvolledig, niet ter zake dienend voor de doeleinden waarvoor ze zijn verwerkt of op andere wijze in strijd met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) of andere wetgeving? Dan heb je recht op correctie van je persoonsgegevens. Correctie houdt in verbetering, aanvulling, verwijdering of afscherming van je persoonsgegevens. Daarnaast heb je het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens, het recht om minder gegevens te laten verwerken, het recht om toestemming die je hebt gegeven in te trekken en het recht op dataportabiliteit. Stuur je verzoek naar info@spiritandsports.com. Of neem telefonisch contact met ons op via het  telefoonnummer: 06-55696675. Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek. Wij willen je ook wijzen op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Veiligheid

 

Persoonsgegevens zijn persoonlijk en moeten persoonlijk blijven. Wij vinden het net zo belangrijk als jij dat je persoonsgegevens niet op straat terecht komen of onrechtmatig worden verwerkt. Daarom passen wij alle mogelijke technische en organisatorische maatregelen toe om je persoonsgegevens veilig te verwerken. Om je persoonsgegevens te beveiligen gebruiken wij beveiligingssoftware zoals een virusscanner en firewall, wachtwoorden voor elektronische systemen, een beveiligde internetverbinding, back-ups, encryptie, pseudonimisering, automatische verwijdering van verouderde gegevens en DNSSEC.

 

Bewaring persoonsgegevens

 

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk voor de uitvoering van de doeleinden. Indien er wettelijke voorschriften van toepassing zijn op de bewaring dan worden de persoonsgegevens niet langer bewaard dan wettelijk voorgeschreven. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de privacy- & cookieverklaring. Wil je je persoonsgegevens inzien of verwijderen dan kan je een email sturen naar info@spiritandsports.com

 


Veel gestelde vragen

1. Wat moet ik meenemen naar een les?

Eventueel een handdoek en een flesje water, verder makkelijk zittende (sport)kleding (bv. jogging broek of legging, t-shirt). Voor de les kan je iets lichts eten, zoals een banaan/appel, boterham of cracker met kaas of appelstroop voor wat energie. Neem bij de bootcamp zo min mogelijk spullen mee, sleutels, telefoon en portemonnee kan je bij de trainer kwijt. Bij H.I.I.T. blijven we op 1 plek. 

Bij de yogalessen zijn Yogamatten aanwezig. Je mag altijd je eigen yogamat meenemen als je dat prettig vindt. De yogalessen worden gevolgd op blote voeten.  

2. Tot wanneer kan ik me aanmelden, afmelden?

Tot twee uur van tevoren kan je je aan- en afmelden per email naar info@spiritandsports.com                    

3. Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

Tien minuten voor aanvang van de les aanwezig, is het prettigst voor jezelf

4. Moet je je elke week inschrijven?                    

Als je besluit na je proefles om op les te komen dan kan je dat doorgeven aan de docente of per mail via info@spiritandsports.com. Wij schrijven je dan in voor de lessen waaraan je wilt deelnemen. Als je een keer verhinderd bent kun je je uitschrijven voor een les (tot uiterlijk 2 uur van te voren) en je inschrijven voor een inhaal les. De 10-rittenkaart heeft een beperkte geldigheidsduur van een bepaald aantal weken. Ook met een abonnement graag even per email doorgeven dat je naar de les komt tot twee uur van tevoren.                                 

5. Kan ik me voor elke willekeurige les aanmelden?

 Ja dat kan. Kijk op het rooster welke lessen er zijn en welke beschikbaar zijn. Als je vragen hebt kan je mailen naar info@spiritandsports.com voor meer informatie. Ook op de Facebookpagina zijn de laatste updates te vinden, www.facebook.com/spiritandsports.         

6. Wat zijn de regels voor het inhalen van gemiste lessen?

Je mag alle lessen inhalen die je hebt gemist, mits je je hebt afgemeld voor de gemiste lessen uiterlijk 2 uur van tevoren. Een les waarvoor je je niet hebt afgemeld telt als een gevolgde les (bij de strippenkaart). Inhalen van gemiste lessen kan alleen binnen de geldigheidsduur van je strippenkaart of binnen je lopende betaalperiode. Ze kunnen dus niet worden meegenomen naar een volgende periode, of worden gebruikt om een periode te verlengen. 

7. Het weer/annulering.

Bootcamp, Snowfit en H.I.I.T. gaan in principe altijd door buiten. Ook bij regen. Zorg dat je goede kleding draagt en eventueel een petje. Bij koud weer handschoentjes en evt. een muts. Bij Yoga weet je uiterlijk twee uur van tevoren of het in het park (alleen in het lente -en zomerseizoen)  is of binnen in de studio. Dit wordt per email en op Facebook gecommuniceerd.                                                

8. Hoe kan er betaald worden?

Een proefles of losse les kan je contant betalen of overmaken naar NL89ABNA0614658470 t.n.v. S.P. Van Donkersgoed. Indien je besluit na je proefles een rittenkaart of abonnement aan te schaffen, krijg je per mail een factuur van Spirit & Sports toegestuurd.

9. Mogen de ouders kijken bij de Kinder- en TienerYoga?

Uit ervaring blijkt dat kinderen zich vrijer bewegen en uiten in de les als er geen ouders bij zijn. Ook om de bijzonderheid van de les te bewaren, mogen ouders helaas niet blijven kijken. Af en toe worden er ook Ouder & Kind Yoga lessen georganiseerd, dan kunt U samen met uw kind plezier beleven aan de les. Houdt hiervoor het rooster in de gaten.  

10. Zijn er sanitaire voorzieningen of een omkleedruimte? 

In de parken vaak niet, in de huiselijke studio is een toilet en een garderobe aanwezig, geen omkleedruimte.

 

 

 

 

 

Cadeaubon Personal Training Amsterdam