pranic healing session 60 MIN.

TRAINER                                DR. DEEPAK MITTAL

Dr. Deepak Mittal is een Indiase business tycoon, investeerder, filantroop en visionair. Dr. Deepak Mittal is de Managing Director van het Internationale bedrijf Sonalika Group; Vandaag de dag is Sonalika Group een wereldwijd succesvol bedrijf. Ook wel internationaal bekend als Solis, dat in meer dan 100 verschillende landen is vertegenwoordigd, waaronder ook een aantal Europese landen.

Hij heeft zijn spirituele kennis verkregen via de spirituele guru’s uit India. Na jaren ervaring met het mediteren, is hij aan boord gegaan van deze spirituele reis. Door het spirituele pad te bewandelen, heeft Dr. Deepak Mittal zijn ware zelf en de belangrijkste aspecten van het leven leren kennen. De mooiste aspecten van spiritualiteit zijn volgens hem, dat spiritualiteit door iedereen op een andere manier ervaren kan worden.

Dr. Deepak Mittal is zeer betrokken bij het welzijn van de mensheid en zijn missie is dan ook om zijn waardevolle kennis over zelf-realisatie te delen met de wereld. Dr. Deepak Mittal heeft een ‘life changing’ meditatietechniek ontwikkeld genaamd Soul Yoga; deze meditatie zal je kracht geven om een super bewuste ‘state of mind’ te bereiken samen met innerlijke vreugde, rust en ultiem geluk; Daarnaast is dr. Deepak Mittal a Pranic Healer.

 


Yoga Priveles

Neem een priveles yoga! Yoga gaat over het verbinden en in evenwicht brengen van alle lagen van ons bestaan. Yoga zorgt voor bewustwording, zien en voelen wie je werkelijk bent, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

Bewust ademhalen en door met aandacht je lichaam te voelen, vergroot je het inzicht in de wisselwerking tussen denken en voelen. Je leert signalen van  stress en vermoeidheid eerder herkennen.

 

Fysiek zorgt yoga voor meer kracht, soepelheid en uithoudingsvermogen. Je leert ontspannen en yoga heeft een diepere uitwerking op je energiesysteem en je zenuwstelsel.

De yogahoudingen werken door op klieren, organen, bindweefsel en gewrichten en brengen je lichaam in balans. Door yoga voel je je niet alleen lichamelijk fitter, ook mentaal en emotioneel komt er meer ruimte vrij. Je bent van harte welkom!

 

Kosten € 65,- incl. btw voor 60 min. 

 


YOGA 3X PRiveles

3 x een priveles yoga, hoe fijn is dat! De les wordt afgestemd op jou en je kan ook alles vragen tijdens of na de les. Voel je welkom in mijn studio of ik kan ook naar je huis komen. 

Inclusief:

Kopje thee, even napraten. 

Veel persoonlijke aandacht.

Gratis advies over je ontwikkeling en yogapractice.

Gebruik van matten, kussens, bolsters en blokken.

 

Kosten: € 165- incl. btw. voor 3 x 60 min. 


DUO-PRIVELES YOGA

Neem met 2 personen een privéles Yoga! Een heerlijke rustige yogales waarbij je diep kan ontspannen. In overleg meer personen mogelijk. 

 

Kosten: € 75,- incl. btw in totaal voor 60 min


PERSONAL TRAINING TRY-OUT SESSIE - 1 LOSSE LES

Een uur Personal Training ter kennismaking;

We doen metingen en een paar testen om te kijken hoe fit je bent en we bespreken je doelen en je wensen. Daarnaast zal je ook een work-out krijgen voor jouw lichaam.

Gaan wij samen aan de slag?

 

Kosten: € 70,- incl. btw try-out sessie 60 min.


PERSONAL TRAINING PAKKET 12 LESSEN

Personal Training op maat in Amsterdam e.o.

- Je sterker en fitter voelen?

- Afvallen?

- Conditie opbouwen?

- Ontladen en ontspannen?

 

Bij Spirit and Sports krijg je persoonlijke aandacht en een training op het moment dat het jou uitkomt. Heb je een overvolle agenda, een stok achter de deur nodig? Dan zit je goed bij Spirit & Sports! Als motivator met erg veel plezier in mijn vak zal ik je begeleiden, een goede techniek aanleren en advies geven voor een fitter lichaam. Training, voeding en ontspanning zijn belangrijke factoren om je goed te voelen

 

Kosten: € 780,- incl. btw (14 weken geldig) ( € 65,- per  les)


PERSONAL TRAINING PAKKET 24 LESSEN

Personal Training op maat in Amsterdam e.o.

- Je sterker en fitter voelen? Afvallen?

- Conditie opbouwen?

- Ontladen en ontspannen?

 

Bij Spirit and Sports krijg je persoonlijke aandacht en een training op het moment dat het jou uitkomt. Heb je een overvolle agenda, een stok achter de deur nodig? Dan zit je goed bij Spirit & Sports! Als motivator met erg veel plezier in mijn vak zal ik je begeleiden, een goede techniek aanleren en advies geven voor een fitter lichaam. Training, voeding en ontspanning zijn belangrijke factoren om je goed te voelen.

 

Kosten: € 1440,- incl. btw (geldig 28 weken) (€ 60,- per les)


REIKI BEHANDELING 60 MIN.


Reiki is een bijzondere vorm energetisch lichaamswerk en geeft in de eerst plaats ontspanning en rust. Even tijd voor jezelf, heerlijk!

Volgens de reiki-filosofie bestaat alles uit energie. Reiki bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, versterkt lichaam en geest, heft blokkades op en herstelt je evenwicht. Reiki werkt door op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

 

Kosten: € 65,- incl. btw behandeling ongeveer 60 min., en daarnaast nog 15 min voor- en nagesprek en een kopje warme thee. 


Come & be a part of the International Soul Yoga Workshop!

After successful sessions in India, The Netherlands & Germany, Soul Yoga brings an opportunity again in Amsterdam to transform yourself to become the person you always wanted to be!

 Join the life altering  Yoga & Meditation workshop conducted by                  Ms. Sandra Van Donkersgoed (Amsterdam) and by Dr. Deepak Mittal  (India).

Learn the art of understanding relationships better. This yoga and meditation workshop will help you build a strong relationship with yourself and empower you to achieve blooming realationships with your family, friends & loved ones. 

 

We start with a Vinyasa Flow session and after that guided meditation techniques , so you get connected to your spiritual power. 

 

We are looking forward to meet you!

 

Saturday  16th of Nov. 2019, 12.30-15.30u. 

Venue: Sthira Yoga,  Oostenburgermiddenstraat 212-214, Amsterdam. 

Price: € 25,- (3 hours including tea and some delicacies) 

 

The workshop will be conducted in English.