REIKI BEHANDELING

Reiki is een bijzondere vorm energetisch lichaamswerk en geeft in de eerst plaats ontspanning en rust. Even tijd voor jezelf, heerlijk!

Volgens de reiki-filosofie bestaat alles uit energie. Reiki bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, versterkt lichaam en geest, heft blokkades op en herstelt je evenwicht. Reiki werkt door op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

 

Kosten: € 95 incl. 21% btw;

de behandeling duurt ongeveer 60 min. en daarnaast nog 15 min voor- en nagesprek en een kopje warme thee. 

Of koop een voordelig Reiki pakket (4x) voor € 340

 

 


FREQUENTIETHERAPIE

Alles is energie en alles trilt op een bepaalde frequentie, zo ook de biljoenen cellen in het menselijk lichaam. Die frequenties kunnen veranderen onder invloed van bijvoorbeeld stress, emoties, luchtvervuiling, ongezonde voeding, fysieke of mentale overbelasting. Dat heeft invloed op je geestelijke en lichamelijke gezondheid.

 

Dit apparaat kan je de frequenties sturen (op afstand of via elektrodes in bijv. polsbandjes), die het zelfhelend vermogen van je lichaam ondersteunen, zodat er weer meer balans ontstaat.

 

Met de meest uitgebreide versie de Professional Resonance wordt er een analyse gemaakt. 

Uit de analyse komen de vijf programmagroepen en per groep de vijf programma’s waar je op dat moment het meeste baat bij hebt. Die programma’s kunnen vervolgens worden aangezet voor een behandeling op afstand of live in de praktijk. 

 

 


Yoga Priveles

Neem een privéles yoga!

Yoga gaat over het verbinden en in evenwicht brengen van alle lagen van ons bestaan. Yoga zorgt voor bewustwording; zien en voelen wie je werkelijk bent. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel.

Bewust ademhalen en door met aandacht je lichaam te voelen, vergroot je het inzicht in de wisselwerking tussen denken en voelen. Je leert signalen van stress en vermoeidheid eerder herkennen.

 

Fysiek zorgt yoga voor meer kracht, soepelheid en uithoudingsvermogen. Je leert ontspannen en yoga heeft een diepere uitwerking op je energiesysteem en zenuwstelsel.

De yogahoudingen werken door op klieren, organen, bindweefsel en gewrichten en brengen je lichaam in balans. Door yoga voel je je niet alleen lichamelijk fitter, ook mentaal en emotioneel komt er meer ruimte vrij. 

 

De les wordt afgestemd op jou, verschillende stijlen zijn mogelijk en je kan ook alles vragen tijdens of na de les. Voel je welkom in mijn praktijk. Online is natuurlijk ook mogelijk. Veel persoonlijke aandacht. Gratis advies over je ontwikkeling en yogapractice. 

Je bent van harte welkom!             

 

          


DUO-PRIVELES YOGA

Neem met 2 personen een privéles Yoga! Een heerlijke rustige yogales waarbij je diep kan ontspannen. In overleg meer personen mogelijk. 

 


PERSONAL TRAINING 1x LOSSE LES

Een uur Personal Training ter kennismaking;

We doen metingen en een paar testen om te kijken hoe fit je bent en we bespreken je doelen en je wensen. Daarnaast zal je ook een work-out krijgen voor jouw lichaam.

Gaan wij samen aan de slag?


PERSONAL TRAINING PAKKET

Personal Training op maat in Amsterdam e.o.

- Je sterker en fitter voelen? Afvallen?

- Conditie opbouwen?

- Ontladen en ontspannen?

 

Bij Spirit and Sports krijg je persoonlijke aandacht en een training op het moment dat het jou uitkomt. Heb je een overvolle agenda, een stok achter de deur nodig? Dan zit je goed bij Spirit & Sports! Als motivator met erg veel plezier in mijn vak zal ik je begeleiden, een goede techniek aanleren en advies geven voor een fitter lichaam. Training, voeding en ontspanning zijn belangrijke factoren om je goed te voelen.

 

Kies voor een pakket 1x of 2x per week voor 3 of 6 mnd. DUO-TRAINING

Lekker met z’n tweeën sporten onder begeleiding. Dit kan bijvoorbeeld met je partner, met een vriend of vriendin of met een collega. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en daarnaast kan je elkaar natuurlijk motiveren en uitdagen!