Yoga Priveles

Neem een priveles yoga! Yoga gaat over het verbinden en in evenwicht brengen van alle lagen van ons bestaan. Yoga zorgt voor bewustwording, zien en voelen wie je werkelijk bent, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

Bewust ademhalen en door met aandacht je lichaam te voelen, vergroot je het inzicht in de wisselwerking tussen denken en voelen. Je leert signalen van  stress en vermoeidheid eerder herkennen.

 

Fysiek zorgt yoga voor meer kracht, soepelheid en uithoudingsvermogen. Je leert ontspannen en yoga heeft een diepere uitwerking op je energiesysteem en je zenuwstelsel.

De yogahoudingen werken door op klieren, organen, bindweefsel en gewrichten en brengen je lichaam in balans. Door yoga voel je je niet alleen lichamelijk fitter, ook mentaal en emotioneel komt er meer ruimte vrij.

 

Je bent van harte welkom!

Kosten € 65,- per uur. 

 


YOGA 3X PRiveles

3 x een priveles yoga, hoe fijn is dat! De les wordt afgestemd op jou en je kan ook alles vragen tijdens of na de les. Voel je welkom in mijn studio of ik kan ook naar je huis komen. 

Inclusief:

Kopje thee, even napraten. 

Veel persoonlijke aandacht.

Gratis advies over je ontwikkeling en yogapractice.

Gebruik van matten, kussens, bolsters en blokken.

 

Kosten: € 165- 


PERSONAL TRAINING PROEFSESSIE

Personal Training op maat in Amsterdam e.o. Je sterker en fitter voelen? Afvallen? Conditie opbouwen? Ontladen en ontspannen? Bij Spirit and Sports krijg je persoonlijke aandacht en een training op het moment dat het jou uitkomt. Heb je een overvolle agenda, een stok achter de deur nodig? Dan zit je goed bij Spirit & Sports! Als motivator met erg veel plezier in mijn vak zal ik je begeleiden, een goede techniek aanleren en advies geven voor een fitter lichaam. Training, voeding en ontspanning zijn belangrijke factoren om je goed te voelen.

 

Kosten: € 60,- incl. btw proefsessie 60 min. 


OUDER & KIND YOGA

Samen yoga ontdekken met je kind? Yoga ervaring is niet nodig. De les bestaat vooral uit speelse yoga oefeningen, acro-yoga, massage en ademhalings- en ontspanningsoefeningen, (kinder) meditatie en -visualisatie.

Kosten: € 19,50 incl. btw per koppel.


REIKI BEHANDELING 60 MIN.


Reiki is een bijzondere vorm energetisch lichaamswerk en geeft in de eerst plaats ontspanning en rust. Even tijd voor jezelf, heerlijk!

Volgens de reiki-filosofie bestaat alles uit energie. Reiki bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, versterkt lichaam en geest, heft blokkades op en herstelt je evenwicht. Reiki werkt door op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

 

Kosten: € 65,- behandeling ongeveer 60 min., en daarnaast nog 15 min voor- en nagesprek en een kopje warme thee. 


WORKSHOP SOULYOGA 20 & 21 April 2019 Duitsland, München.