KInderYOGA AMsterdam

Kinderyoga amsterdam

Wat is Kinder & TienerYoga?

 

Bij Kinderyoga gaat het vooral om plezier maken en bewegen. Kinderyoga wordt op een speelse en creatieve manier gegeven. Het zelfvertrouwen, de concentratie en het immuunsysteem kunnen versterkt worden; kinderen leren een sterk en soepel lichaam te behouden, leren over lichaamsbewustzijn, samenwerken en het uiten van gevoelens.

 

Elke les staat een thema centraal zoals het strand, de seizoenen, de zon, feest, vriendschap, dieren of de zee. Op basis van dit thema gaan de kinderen op avontuur, de fantasie wordt geprikkeld, ze ontdekken hun innerlijke wereld en krijgen er energie van.

Er wordt gewerkt met muziek, dans, spel, verhalen, visualisaties, yogahoudingen (op een speelse manier), ademhalings-oefeningen, kaartjes trekken, tekenen en massages; Inspanning en ontspanning, ervaren van rust in lichaam en hoofd. De kinderen beleven vooral veel plezier en ze zullen hiervan hun hele leven profijt hebben!

KidsYoga leeftijd 8-12 jr.

(gemiddeld 8 per groep);

 

Waar?

Binnen in de studio, het park, het bos, op het strand, aan het water, op school, bij je thuis op een feestje; 

 

 

OUDER-KIND YOGA AMSTERDAM

Ouder Kind Yoga Amsterdam

Samen yoga ontdekken met je kind? Yoga ervaring is niet nodig. De les bestaat vooral uit speelse yoga oefeningen, acro-yoga, massage en ademhalings- en ontspanningsoefeningen, (kinder) meditatie en visualisatie. Veel plezier hebben samen, samen de oefeningen doen, lachen, tips en oefeningen die je thuis kan doen voor beter slapen en ontspannen. Daarnaast zelfvertrouwen vergroten en samen quality time beleven. Elke les heeft een thema zoals strand, vakantie, dieren, vriendschap, zomer, circus, de maan etc. Als ouder kan je je weer even kind voelen! Schrijf je snel in voor de Ouder-kind yoga op zondag in de Studio, via info@spiritandsports.com.

Ouder Kind Yoga Amsterdam

Kinderyoga festival

Kinderyogafestival Amsterdam Zuid

Spirit & Sports is zondag 9 oktober ook aanwezig op het KinderYogafestival in Amsterdam van 10.00-17.00u. in De Roos, PC Hooftstraat 183. Het is een inloopdag voor alle kinderen (vanaf 2,5jr.), tieners en jongvolwassenen, dus je kan elk moment van de dag langskomen. Een mooie dag vol met workshops, spel, creativiteit en yogahoudingen.Kom genieten en beleef een leerzame dag vol verrassingen voor kinderen en tieners en maak kennis met KinderYoga. Bijzondere gasten, Johan Noorloos van de Nieuwe Yogaschool, 12.00u. en Patty Jongemaets van DolfijnWellness. Kosten € 5,- per kind >>> opbrengst voor het Goede Doel Jantje Beton. www.jantjebeton.nl

TIENERYOGA AMsterdam

Tieneryoga amsterdam

Waarom Kinder- & TienerYoga en voor Wie?

 

In onze moderne samenleving krijgen kinderen te maken met hoge eisen, enorme keuzemogelijkheden en verwerking van zeer veel informatie via de digitale wereld (smartphones, laptops, tablets).

De communicatie is snel en het rationele domineert, waardoor het omgaan met gevoelens en ontspannen op de achtergrond raken. Het lichaam wordt stijver, doordat we steeds meer zitten. Kinderen hebben het al druk tegenwoordig, ervaren stress en raken overprikkeld, wat zich gaat vastzetten in het lichaam.

Voordelen van Kinder- en TienerYoga:

- Leren ontspannen.

- Luisteren naar het lichaam.

- Aandacht voor het uiten van emoties.

- Aangeven van eigen grenzen.

- Bevorderen van gezondheid/soepelheid.

- Aandacht voor ademhaling.

- Stimuleren van innerlijke kracht.

- Vergroten concentratievermogen.

- Vergroten creativiteit en fantasie.

 

Iedereen kan meedoen!

 

TienerYoga leeftijd 10-12 / 13-18 jr.

 

 

Yoga

OUDER-KIND BOOTCAMP Amsterdam

Ouder Kind Bootcamp Amsterdam

Lekker met je (klein)kinderen sporten?

Of neefjes/nichtjes, buurmeisje/jongen, oppaskindje. 

Dat kan met de Ouder-Kind Bootcamp!

Op zondag  in het Amsterdamse Bos.

 

Wat gaan we doen? Rennen, estafettes, spelvormen, buik-, been-, borst- en bilspier oefeningen, oefeningen met materialen, oefeningen met tweetallen en een wedstrijdje ouderteam tegen het kinderteam. En dat allemaal heerlijk buiten!

De intensiteit wordt aangepast aan de groep, dus voor iedereen toegankelijk op elk fitheidsniveau. Kijk bij tarieven voor de kosten. 

 

Geef je op via info@spiritandsports.com!

 

Peuter- en KleuterDanS

Peuter - en Kleuterdans

 

Peuters (3-4 jr. ) en Kleuters (5-6 jr.) leren dansen op muziek! Het  inlevingsvermogen, de creativiteit en fantasie van de peuters en kleuters worden elke les geprikkeld aan de hand van een nieuw avontuur! De muziek varieert van instrumentaal, klassiek tot verschillende peuter-kleuterliedjes en er worden verschillende dansmaterialen gebruikt. De motorische- en sociaal-emotionele ontwikkeling van uw kind wordt gestimuleerd. Kortom, danslessen die leuk zijn voor elke peuter/kleuter!

Peuter- en Kleutergym

Gymlessen voor kinderen van 2 t/m 6 jaar.

Naast een gymles met verschillende materialen wordt er ook gewerkt met liedjes en dansjes.

 

De motorische- en sociaal-emotionele ontwikkeling van uw kind wordt gestimuleerd. 

 

TIENERBOOTCAMP Amsterdam

Tienerbootcamp amsterdam

Wat is TienerBootcamp?

 

Ben je tussen de 13-17 jr. en wil je lekker buiten sporten met leeftijdsgenoten, doe dan mee met de Tienerbootcamp! Het is vooral FUN en een uitdaging. Er wordt gewerkt met de elementen van buiten; banken, trapjes, heuvels, bomen en bruggen. Samenwerken en individuele oefeningen. Rennen en springen. Lekker afwisselend, terwijl je werkt aan je conditie, kracht, lenigheid en vaardigheid.

TienerBootcamp 13-17jr..

 

 

dolfijnwellness
CRKBO