HEALY

Frequentietherapie

Toen ik over de Healy hoorden, was ik direct nieuwsgierig.  Alles is energie en ik werk met energie ook door middel van bijvoorbeeld Reiki. De Healy gaat nog een stapje verder. Zoals Albert Einstein zie: THE FUTURE MEDICINE WILL BE  THE MEDICINE OF FREQUENCIES. Het feit dat er iets is dat mensen zo eenvoudig kan ondersteunen om, onafhankelijk van iemand anders, in het dagelijks leven hun eigen welzijn te bevorderen, leek me zeer interessant.

En het idee dat dit op alle niveaus (geestelijk, emotioneel, mentaal, energetisch) doorwerkt al helemaal!

De Healy is een klein apparaatje dat je bij je kan dragen en dat communiceert met een App op je telefoon. Het werkt zowel met elektrodes (zoals bioresonantie therapie) als draadloos en dus ook op afstand, via het kwantumveld. Omdat je het altijd bij je kan dragen, kan je er gebruik van maken, terwijl je bijvoorbeeld aan het werk bent, of aan het wandelen of sporten.

 

Er zijn verschillende programma’s voor:

- ontspanning en stressreductie;

- pijnbehandeling;

- fysieke gezondheid;

- mentale en emotionele balans;

- fitness;

- beauty;

- ondersteuning van je huid;

- bio-energetische balans;

- het in balans brengen van de chakra’s en meridianen;

- om beter te slapen;

- om je te ondersteunen in het leren en concentreren;

- en er zijn beschermingsprogramma’s.

 

Ter kennismaking, kan ik een gratis analyse en behandeling met de Healy aanbieden. Ik heb zelf ervaren hoe het is en wat de effecten van één korte behandeling kunnen zijn. De behandeling ter kennismaking kan op afstand gedaan worden, terwijl de ontvanger even ontspant en de behandeling bewust ontvangt. Je kan een dag en tijdstip  kiezen in de agenda. 

 

HOE WERKT DE HEALY

Alles is energie en alles trilt op een bepaalde frequentie, zo ook de biljoenen cellen in het menselijk lichaam. Die frequenties kunnen veranderen onder invloed van bijvoorbeeld stress, emoties, luchtvervuiling, ongezonde voeding, fysieke of mentale overbelasting. Dat heeft invloed op je geestelijke en lichamelijke gezondheid. De Healy kan je de frequenties sturen (op afstand of via elektrodes in bijv. polsbandjes), die het zelfhelend vermogen van je lichaam ondersteunen, zodat er weer meer balans ontstaat.

 

HOE WERKT ZO’N BEHANDELING OP AFSTAND TER KENNISMAKING?

Met de Healy Resonance (de editie die ik heb aangeschaft) kan ik analyseren aan welke frequenties jouw lichaam behoefte heeft. Dit kan op afstand, door jouw gegevens in te voeren, zodat de kwantumsensor via het kwantumveld op jou kan afstemmen. Uit de analyse komen de vijf programmagroepen en per groep de vijf programma’s waar je op dat moment het meeste baat bij hebt. Die programma’s kunnen vervolgens worden aangezet voor een behandeling op afstand.

Het voordeel van de analyse is dat er verrassende programma’s uit kunnen komen. Misschien heb je regelmatig migraine en verwacht je dat het programma Migraine in de analyse naar voren zal komen. Maar het kan zijn dat er in plaats daarvan een programma uit komt, dat werkt aan de oorsprong van die migraine, zoals het Chakra programma, Meridianen programma, of Mentale Balans. En soms komen er programma’s uit die verrassend zijn omdat je energieveld aangeeft behoefte te hebben aan die frequenties, terwijl je geen bewuste klachten hebt op dat vlak.

Tijdens de behandeling worden er frequenties uit alle programma’s uit jouw analyse naar je toe gestuurd, door het kwamtumveld. Deze frequenties zijn afgestemd op jouw behoeften en zullen nooit méér of sterker zijn dan wat je lichaam nodig heeft. Je hoeft hier in het moment zelf helemaal niets van te merken.

Na de behandeling is het belangrijk dat je extra water drinkt, om eventuele ontgiftingsverschijnselen te verminderen. Het kan zijn dat je wat hoofdpijn krijgt, of wat vermoeider bent bijvoorbeeld. Neem rust als je voelt dat je dat nodig hebt. Soms worden klachten eerst wat erger, voordat ze afnemen.            Je ontvangt van ons de analyse en ik bel je na de behandeling om je de analyse en behandeling toe te lichten. Een dag of drie à vijf na de behandeling heb ik graag weer even contact met je, om te horen wat je hebt ervaren. Als je in de tussentijd vragen hebt of ergens tegenaan loopt, neem dan gerust contact met me op!

 

MAAR IK HEB HELEMAAL GEEN KLACHTEN, WAT HEB IK DAN AAN EEN ANALYSE EN BEHANDELING?

De Healy is een wellness device. In een wereld met stress, veel prikkels, luchtvervuiling etc. raken we allemaal wel enigszins uit balans. De helende frequenties van Healy kunnen je helpen met het in balans komen blijven van je lichaam en geest en het verbeteren van jouw levenskwaliteit. Het ondersteunt het zelfhelend vermogen van je lichaam.

Wij hadden zelf geen klachten toen we er een aanschaften, maar ervaren nu in het dagelijks leven meer rust, ontspanning, helderheid en energie. Méér nog dan we bereikten met een gezonde leefstijl, yoga en meditatie. We laten je graag ervaren wat de Healy voor jou kan betekenen.

IS EEN BEHANDELING MET DE HEALY WEL VEILIG?

Healy is een kwaliteitsproduct dat is ontwikkeld en wordt geproduceerd in Duitsland. Overbodig te zeggen dat het apparaat voldoet aan, of zelfs beter is dan alle vereiste kwaliteits- en veiligheidsregelgeving. Healy is een Klasse IIa medisch apparaat en voldoet aan alle vereiste tests en inspecties.

WAT IS ER ALLEMAAL MOGELIJK MET DE HEALY?

Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen en wat er allemaal mogelijk is met de Healy? Lees dan eens in de groepen Healy Ervaringen NL/BE en Healy Global Experiences. Die groepen staan vol met bijzondere verhalen van mensen die de Healy gebruiken. Je kan de zoekfunctie gebruiken om te zoeken op bepaalde onderwerpen.

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde, omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond. Dat wil niet zeggen dat er niet veel meer mogelijk is, maar zolang het niet wetenschappelijk is aangetoond, mogen we er geen uitspraken over doen. Vandaar dat het zo waardevol is om te lezen en horen over ervaringen van anderen, en zelf te gaan ervaren.

MEER WETEN?

Er zijn iedere week verschillende webinars waar je alles te zien en horen krijgt over de Healy er wat er allemaal mee mogelijk is. Ontzettend interessant om eens te bekijken!

Dinsdag om 14.00 uur: link naar het webinar op Zoom

Dinsdag om 20.00 uur (in het Engels): link naar het webinar op Zoom

Woensdag om 19.00 uur (meest uitgebreide versie: een aanrader!): link naar het webinar op Zoom

Donderdag om 14.00 uur: link naar het webinar op Zoom

Donderdag om 20.00 uur (in het Engels): link naar het webinar op Zoom (24-09 eenmalig: link)

Heb je nog vragen? Dan kun je een whatsapp bericht sturen op 06 55 69 66 75 of mailen naar info@spiritandsports.com.