Tot wanneer kan ik me aanmelden, afmelden?

Per les verschillend, kijk in Fitmanager.                     

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

Tien minuten voor aanvang van de les aanwezig, is het prettigst voor jezelf.                                

Kan ik me voor elke willekeurige les aanmelden?

 Ja dat kan. Kijk op het rooster welke lessen er zijn en welke beschikbaar zijn. Als je vragen hebt kan je mailen naar info@spiritandsports.com voor meer informatie. Ook op de Facebookpagina zijn de laatste updates te vinden, www.facebook.com/spiritandsports.         

Wat zijn de regels voor het inhalen van gemiste lessen?

Je mag alle lessen inhalen die je hebt gemist, mits je je hebt afgemeld voor de gemiste lessen uiterlijk 2 uur van tevoren. Een les waarvoor je je niet hebt afgemeld telt als een gevolgde les (bij de strippenkaart). Inhalen van gemiste lessen kan alleen binnen de geldigheidsduur van je strippenkaart of binnen je lopende betaalperiode. Ze kunnen dus niet worden meegenomen naar een volgende periode, of worden gebruikt om een periode te verlengen. 

Het weer/annulering.

De trainingen buiten gaan in principe altijd door. Ook bij regen. Zorg dat je goede kleding draagt en eventueel een petje. Bij koud weer handschoentjes en evt. een muts.

Bij Yoga weet je uiterlijk twee uur van tevoren of het in het park (alleen in het lente -en zomerseizoen)  is of binnen in de studio. Dit wordt per email en op Facebook gecommuniceerd.                                                

Hoe kan er betaald worden?

Via de shop in Fitmanager, contant of per factuur. 

Mogen de ouders kijken bij de KinderYoga?

Uit ervaring blijkt dat kinderen zich vrijer bewegen en uiten in de les als er geen ouders bij zijn. Ook om de bijzonderheid van de les te bewaren, mogen ouders helaas niet blijven kijken. Af en toe worden er ook Ouder & Kind Yoga lessen georganiseerd, dan kunt U samen met uw kind plezier beleven aan de les. Houdt hiervoor het rooster in de gaten.  

Zijn er sanitaire voorzieningen of een omkleedruimte? 

In de parken vaak niet, in de yogastudio is een toilet en een garderobe aanwezig, geen omkleedruimte.